Bal de caritate pentru cauza Hospice Casa Sperantei.

Bal de caritate pentru cauza Hospice Casa Sperantei.

0 85

Ambasadorul Austiei si sotia sa se numara printre invitatii speciali ai galei ”Deschideti Inima” , organizata de Fundatia Kronospan. In cadul balului vor fi scoase la licitatie in scop caritabil obiecte de arta printre care si fotografii semnate de doi artisti romani celebri la NewYork. Toate fondurile vor fi directionate catre pacientii Hospice.
Povestea de viata a lui Danut, un baietel de 12 ani care frecventeaza centrul de zi de la Hospice Casa Sperantei i-a impresionat pe reprezentantii Fundatiei Kronospan. In ciuda dificultatilor cu care se confrunta, Danut este un baietel silitor si dornic sa invete sa scrie si sa citeasca. Inspirata de cazul lui Danut, Fundatia Kronospan va organiza in data de 25 noiembrie balul de Caritate Deschideti Inima.
Programul artistic va fi sustinut de Horia Brenciu si trupa lui. Printre cei 300 de invitati, au confirmat deja prezenta Ambasadorul Austriei si sotia sa. In scopul strangerii cat mai multor fonduri va fi organizata si o licitatie cu obiecte, tablouri si fotografii extrem de valoroase. Participantii vor putea licita pentru instantanee surprinse de cunoscutul artist brasovean stabilit la NewYork Sasha Meret ale carui opere se vand cu zeci de mii de euro in strainatate. Printre obiectele oferite la vanzare vor fi si alte doua fotografii semnate Max Tzinman dar si felicitari si obiecte realizate de voluntarii de la Hospice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.