Băi! …rati ai dreaqu de parveniti: eu v-am pus,eu va desfiintez !!

Băi! …rati ai dreaqu de parveniti: eu v-am pus,eu va desfiintez !!

0 372

Plenul CSM a decis să sesizeze Parlamentul European şi CNA în legătură cu „unele declaraţii făcute de Monica Macovei” într-o emisiune la B1 TV cu privire la sistemul judiciar şi la prestaţia profesională a membrilor CSM. De-a sarit Macoveanca de popou in sus, de era sa sparga giurgiuvea din Wc-u’ lu’ Baselu… Auziti obraznicie: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a constatat că afirmațiile, opiniile și aprecierile personale ale doamnei Monica Macovei, deputat în Parlamentul European și lider al unui partid politic, emise în spațiul public , difuzată de postul de televiziune B 1 TV în data de 31 ianuarie 2016, sunt de natură să aducă o gravă atingere „idepedenței” sistemului judiciar în ansamblul său”. Pai de ce ba! Este Macoveanca fo institutie a statului, de sarira-ti ca opariti?
Ca v-a ghicit la fix pana si „procuroru’ comunist”! Ca asta sunteti, cum a zis „sefa” de la Brussel (…cum se scrie in valona!).
Si mai departe: „Totodată, Plenul Consiliului a hotărât sesizarea Parlamentului European cu privire la soluția adoptată în temeiul raportului întocmit de Inspecția Judiciară. În aceeași ședință, în temeiul Protocolului privind colaborarea dintre CSM și CNA încheiat la data de 17 noiembrie 2011, Plenul Consiliului a hotărât sesizarea Consiliului Național al Audiovizualului”, a anunţat CSM printr-un comunicat de presă joi.
Prin raportul Inspecţiei Judiciare, însuşit de plenul CSM, s-a constatat că „prin afirmațiile lipsite de suport factual s-a urmărit acreditarea ideii potrivit căreia Consiliul Superior al Magistraturii este o instituție nefuncțională, nocivă, lipsită de responsabilitate în exercitarea atribuțiilor legale, în special în cadrul procedurilor de numire în funcții a magistraților, care escamotează derapajele profesionale ale magistraților, neîndeplinindu-și corespunzător rolul de instanță de judecată în domeniul disciplinar. „
Pai asa sunteti ma activisti politici in domeniul Justitiei: niste politruci!! Unde ati descoperit vo
afirmații denigratoare în legătură cu responsabilitatea și integritatea membrilor aleși ai Consiliului și față de o parte importantă a magistraților români, fiind susținută (de d.na Macovei!) ideea existenței în sistemul judiciar român a foarte puțini judecători disciplinați, a unor judecători corupți și incompetenți, precum și a unor procurori șantajabili de către factorul politic„, se mai arată în comunicatul de presă.
Dar cine sunteti voi, ma, in frunte cu alde Danilet, Haineala si madam Stanciu (tot o fosta procuroare comunista)? Cumva niste sfinti legati la ochi cu naframa cinstei si corectitudinii , care au „descoperit -o” pe… infractoarea Rarinca?!
Stiti voi cate reclamatii si articole din presa ROMANEASCA… traduse, au fost trimise la CEDO? Sa vada si ei cum e cu dreptatea in Ro. Aveti rabdare, ca tot ajung la rand… Si nu este asa, ma „pilosilor” si acoperitilor? (ddr)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.