Bac-ul, pe ultima suta de metri

Bac-ul, pe ultima suta de metri

0 56

Absolventii claselor a XII-a, care au promovat probele orale din cadrul examenului de bacalaureat, au sustinut marti, 1 iulie, proba obligatorie a profilului, respectiv matematica, istorie sau geografie. Pentru fiecare disciplina au fost pregatite cate 100 de variante de subiecte, acestea fiind afisate pe site-ul Ministerului Educatiei, www.subiecte2008.edu.ro, inca din 29 februarie. La istorie si geografie au fost pregatite atat subiecte referitoare la Romania, cat si din geografia si istoria altor state membre UE.
Subiectele au fost extrase marti dimineata la ora 9:00, intr-o sedinta publica care a avut loc la sediul Ministerului Educatiei. Ulterior, comisiile de examen au aflat care a fost subiectul ales de la postul Radio Romania Actualitati.
Pe 2 si 3 iulie sunt programate examenul din aria curriculara corespunzatoare specializarii si cel din disciplinele din afara specializarii.
Primele rezultate vor fi afisate pe 5 iulie zi in care vor putea fi depuse si eventualele contestatii. Rezultatele finale vor fi anuntate pe 9 iulie.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.