Bilanț BAC-ul de toamnă: 77 candidaţi la Istorie, 429 la Mate

Bilanț BAC-ul de toamnă: 77 candidaţi la Istorie, 429 la Mate

0 158

Aproape 20 % din candidații înscriși la probele obligatorii ale sesiunii din toamnă a Bacalaureatului nu s-au prezentat la examen

Aproape 20 % din candidații înscriși la probele obligatorii ale sesiunii din toamnă a Bacalaureatului nu s-au prezentat la examen. 429 de candidați au susținut ieri proba la matematică iar alți 77 la istorie. Cea mai temută probă se pare că nu le-a creat mari probleme absolvenților de liceu; după câteva zeci de minute cei mai mulţi au părărsit sălile de examen mulțumiți și cu mari gânduri de viitor.
Elevii care nu au obținut note satisfăcătoare la Bacul din iunie-iulie sau cei care nu s-au înscris au mai avut o șansă să treacă examenul maturității. După o vară în care nu s-au putut distra chiar cât și-ar fi dorit, elevii au dat astăzi cea mai temută probă, cea la matematică. Unii au renunțat la vacanță pentru a se pregăti altora le-a fost ceva mai greu să se mobilizeze.
La proba obligatorie a profilului s-au prezentat la istorie 77 din cei 104 candidați înscriși iar la proba de matematică 429 din cei 535 înscriși. Primele rezultate ale examenului de bacalaureat, sesiunea din toamnă vor fi afișate pe 1 septembrie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.