BABY EXPO vine la Brasov!

BABY EXPO vine la Brasov!

0 306

BABY EXPO, salonul dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti va avea loc in zilele 1-2-3 Decembrie la Sala Sporturilor din Brasov. Viitoarele mamici si tinerii parinti au o multime de asteptari, griji si intrebari despre nasterea si cresterea noilor membri ai familiei. Un copil este cea mai mare bucurie, dar si o provocare careia trebuie sa ii faca fata.


?


Cei mai haiosi copii


Cu ocazia primei editii de Brasov, BABY EXPO lanseaza un nou concurs: „Cei mai haiosi Copii”. Micutii pot primi titlul de „Cel mai haios Copil”, precum si multe premii surpriza. Cele mai hazlii fotografii ii inscriu pe protagonisti in cel mai amuzant concurs, doar pe www.babyexpo.ro. La concurs pot participa toti copiii cu varste intre 0 si 5 ani. Primii zece cei mai haiosi Copii vor avea o pagina dedicata lor in catalogul BABY EXPO. Dintre cei 10, se vor alege 3 castigatori care vor primi titlul de „Cel mai haios Copil !”


Pentru fiecare castigator, partenerii concursului “Cei mai haiosi Copii!” au pregatit multe premii surpriza.? Titlul de „Cel mai haios copil”, doua invitatii la salonul BABY EXPO, editia de Brasov,? Catalogul oficial al expozitiei? in care va aparea poza micutului, precum si diploma “Cel mai haios Copil” care va fi o adevarata amintire cand va fi mare.


?


O multime de surprize


La BABY EXPO Brasov participa peste 50 de companii, care prezinta cele mai moderne produse si servicii pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici: articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, cadouri, carti si CD-uri educative, organizator petreceri pentru copii, foto, asigurari, gradinite etc.


Timp de 3 zile, BABY EXPO a pregatit pentru copii o multime de surprize: spatiu de joaca Chicco dotat cu tobogane, casute, balansoare, leagane unde copiii se pot juca in voie, competitia bebelusilor care merg de-a busilea – 100 de bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si sunt premiati de ursuletul Nestle, atelier de creatie – 3 zile de distractie si competitie creativa: in prima zi, concurs de desen, in cea de-a doua concurs de modelaj din plastilina si in cea de-a treia concurs de pictura.


?


Programe de educatie rutiera


Copiii vor putea primi Primul Permis de Conducere, pentru ca invata regulile de circulatie conducand masinute electrice Peg Perego, sub indrumarea unui agent de politie.


In cadrul evenimentului vor mai avea loc si alte manifestari precum: spectacolul „Hai sa cantam cu Miruna” – copiii vor canta alaturi de Miruna si vor primi o multime de premii, spectacole, cantece si dansuri, clovni si indragite mascote, face-painting si baloane modelate. De asemenea se va organiza o tombola cu extrageri din ora in ora cu peste 50 de premii.


Si, pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru copii si parinti, organizatorii pun la dispozitie o gama larga de servicii : spatiu de schimb scutece Pampers – spatiu de alaptare la san – spatiu de gustare Nestle – masajul bebelusului by Mustela – punct de masurare a tensiunii si greutatii Abi Solutions – spatiu foto HP – spatiu de relaxare «IZVORUL ALB».


Intrarea la expozitie costa 3 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.