Baby Boom Show la Brasov

Baby Boom Show la Brasov

0 68

In plin sezon turistic, le oferim brasovenilor, precum si celor aflati in vacanta in orasul de sub Tampa, un eveniment pe masura asteptarilor! Le aducem cele mai bune produse din tara sub acelasi acoperis, iar celor mici le dam posibilitatea sa-l intalneasca pe Mos Craciun!
Baby Boom Show este organizat de Euroexpo, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.
In perioada 16 – 18 decembrie, la Brasov Business Park, cu numai o saptamana inainte de Craciun, are loc o noua editie de iarna a celui mai mare targ pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici Baby Boom Show Brasov.
Asadar, Brasov-ul va deveni sediul central al lui Mos Craciun.
La evenimentul organizat in premiera in centrul țarii sunt asteptati locuitorii din Brasov si din toate judetele vecine (Prahova, Arges, Sibiu, Dambovita, Harghita, Covasna, Mures), precum si cei aflati in vacanta in orasul de sub Tampa. Cu totii sunt invitati sa se bucure de cele mai frumoase colectii de iarna, hainute si incaltaminte, si cele mai tari accesorii si obiecte de mobilier – toate aduse direct din fabrica lui Mos Craciun.
Anul acesta organizam pentru prima data o editie a targului Baby Boom Show la Brasov, intr-o locație moderna si de top la nivel național. Speram sa avem alaturi de noi cat mai multe companii expozante, astfel incat, sa oferim brasovenilor si nu numai un eveniment complet. Avem incredere ca atat specificul targului, cat și campania de promovare planificata, ne vor aduce un flux important de vizitatori”, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct Euroexpo.
Companiile se pot inscrie pana la data de 21 noiembrie 2011, conform informatiilor disponibile pe site-ul www.babyboomshow.ro. Detalii suplimentare pot fi obtinute de la directorul de proiect, Nicoleta Gosa, la adresa de e-mail: babyboom@euroexpo.ro
Baby Boom Show, editia de iarna, se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 2000 metri patrati, in cadrul celui mai modern business center din oras: Brasov Business Park.
Orar:
vineri – sambata: 10.00 – 19.00
duminica: 10.00 – 16.00

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.