Azuga va fi gazda concursului Himalaya Adventure

Azuga va fi gazda concursului Himalaya Adventure

0 108
Intre 13 si 19 ianuarie 2013, Himalaya Adventure organizeaza la Azuga, o tabara de ski si snowboarding adresata copiilor si tinerilor cu varsta intre 7 si 18 ani, fie ei debutanti, de nivel mediu sau avansati.
 
Tabara cuprinde 6 zile si 5 nopti, iar pretul de 1.400 de lei include transport dus-intors de la Bucuresti la Azuga si retur cu trenul rapid.
In acest pret mai sunt prinse: cazare cu circuit inchis si 3 mese/ zi +gustari, asistenta permanenta, cursuri de schi/ snowboard 5-6 ore/ zi, in functie de varsta si pregatire, in grupe formate din 5-6 copii, program extra-schi indoor si outdoor care urmareste dezvoltarea inventivitatii, spiritului de echipa si comunicarea, poze din timpul taberei + diploma de participare la cursul de schi/ snowboard, concurs de schi /snowboard (la sfarsitul taberei) cu premii, seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei.
 
Oferta nu include transportul pe cablu si inchirierea echipamentului. Inscrierile se fac pe www.himalayaadventure.ro, unde gasiti mai multe detalii.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.