Azi incepe Targului International de Carte si Muzica Libris

Azi incepe Targului International de Carte si Muzica Libris

0 569
Peste 60 de standuri si cel putin 300 de edituri! In perioada 19-23 martie are loc cea de-a XII-a editie a Targului International de Carte si Muzica Libris Brasov. Organizatorii promit seri culturale de exceptie, in care lansarile de carte se imbina cu concerte de opera, muzica clasica, pop rock si muzica populara romaneasca.
Targul International de Carte si Muzica este unul din cele 11 proiecte culturale care primesc anul acesta co-finantare din partea Primariei.
De la prima editie si pana in prezent Targul International de Carte si Muzica-Libris Brasov a a adus laolalta tot mai multi participanti. Si in 2015 are o agenda bogata: promotii generoase si oferta variata in peste 60 de standuri de carti din diverse domenii, la expozitii de arta, si seri culturale. In cadrul editiei din acest an sunt implicate si toate institutiile culturale ale municipiului: Filarmonica si Opera, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu” sau Teatrul „ Arlechino”, spune organizatorul Virgil Onita.
Duminica  va fi ziua dedicata folclorului autohton. Renumiti interpreti din Brasov ii vor incanta pe brasoveni cu un spectacol de muzica traditionala si dansuri populare.
Targul International de Carte si Muzica-Libris Brasov este unul din cele 11 proiecte care primesc anul sprijin din bani publici prin ghidul de finantare pentru proiecte culturale. Potrivit primarului George Scripcaru, Primaria sprijina inca alte zece alte evenimente, la care se adauga toate manifestarile Junilor Brasovului.
Targul se va deschide joi la ora 12 si va putea fi vizitat zilnic  intre orele 10-19. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat la adresa blog.libris.ro.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.