Azi incepe in Piata Sfatului fatzaDA 2009

Azi incepe in Piata Sfatului fatzaDA 2009

0 100

Astazi si maine, Depoul de Arta Urbana va invita, in Piata Sfatului, la cea de-a doua editie a evenimentului fatzaDa 2009 “Descopera fatza D’altadata a orasului tau”. Manifestarea isi doreste sa atraga atentia, dar si sa gaseasca solutii pentru conserarea cladirilor aflate in zona veche a orasului.
Proiectul “fatzaDA” este organizat de Asociatia DAC (Depoul de Arta Contemporana) si de Fundatia Ithaka cu sprijinul Primariei din Brasov si este un proiect multimedia, de sensibilizare, mobilizare si de implicare a comunitatii brasovene in procesul de restaurare al centrului istoric din Brasov. Mai mult, proiectul are sustinere din partea mai multor centre si institute culturale, ONG-uri, televiziuni, radiouri, ziare si reviste, firme multinationale, arhitecti si firme de constructii, precum si al comunitatii brasovene.
Conform spuselor organizatorilor, Depoul de Arta Urbana provoaca si de aceasta data locuitorii orasului Brasov, fie ei artisti, designeri, arhitecti, companii sau simpli locuitori, sa dea o mana de ajutor pentru a conserva cladirile aflate in zona veche a orasului. Mesajul oranizatorilor este ca “aceste cladiri isi pot recapata fatza D’altadata, si ca fiecare dintre noi poate sa-si dea aportul”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.