„Azi e răvășirea oilor tefeliste”!

„Azi e răvășirea oilor tefeliste”!

1 84

Azi e ziua în care serviciuile scot turmele de oi tefeliste la vot. De la #staiacasă când erau 15 cazuri de COVID-19 la #mergilavot când sunt, „la neoficial”, peste 3000 cazuri/zi. Nu li se pare nimic în neregulă atâta vreme cât li s-a spus la televizor ce să facă.

E o demonstrație-școală despre cum sunt conduse oile oarbe.
Ăștia sunt așa-zișii „educați”, adică ăia care au trecut printr-o facultate valorând mai puțin decât gimnaziul pe vremuri.
Ăia care scriu mi-au ca pisica și care învârt de dimineața până seara un excel având impresia că răstoarnă lumea cu inteligența lor.
Ăștia-s ăia pentru care serviciul înseamnă pupatul în cur al șefului și terorizarea subalternilor.

Azi e ziua în care ar trebui să ne iluminăm și să înțelegem că societatea în care trăim a ajuns la absurdul maxim.
Azi ar trebui să vedem cum ăia care clamau anticorupția, competența și bunăstarea, odată veniți la putere au instalat domnia bunului plac și hoția ca politică de stat, au adus cei mai proști indivizi în funcțiile-cheie, au instaurat nepotismul rudimentar ca nouă politică și, întrucât economia crapă din cauza incompetenței lor, se împrumută în draci.
Am spus-o de nenumărate ori: Ceaușescu a industrializat țara cu 11 miliarde de dolari împrumutați.
Cîțu a împrumutat peste trei miliarde de EURO doar într-o tranșă în vara asta și nu se vede nimic. Banii se evaporă din momentul în care intră în țară, înghițiți de o mașinărie infernală, coruptă și total irațională.

Azi e răvășirea oilor tefeliste. Proștii #iesdincasă nu pentru că așa e normal, ci pentru că așa li s-a spus să facă.
Azi e ziua cea mare, ziua în care se va mai face încă un pas în instaurarea Dictaturii Prostului.
Ne merităm soarta!

Autor: Dan Diaconu
Sursa: Trenduri economice

COMENTARII

  1. Totuși, cine-i handicapatul ăsta de Diaconu Dan? Ce pregătire are, în afară de Ștefan Gheorgiu? Și o reciclare la „școala” băieților cu ochi albaștri?
    Cât de retardat poate fi ca să nu știe unde se duc ălea trei milioane? În „creația” alor lui, ciuma roșie: pensii speciale, pensionări la 40-45 de ani, vouchere de vacanță și o uriașă boierime bugetară. Toate invenții ale dușmanilor acestei țări: pesediștii!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.