Avocata Elodiei redeschide dosarul Madalinei Manole

Avocata Elodiei redeschide dosarul Madalinei Manole

0 73
Aparatoarea brasoveana Crina Radu a acceptat, dupa un an de insistente din partea parintilor cantaretei decedate, sa  preia cazul fetei cu parul de foc. Avocata a trimis deja o plangere care contesta decizia de neincepere a urmaririi penale, data in acest dosar.
Parintii Madalinei Manole il acuza de crima cu premeditare pe Petru Mircea, sotul cantaretei, in care vad probabil un fel de Cioaca.
Ion Manole, tatal Madalinei Manole, a angajat-o pe avocata brasoveana Crina Radu, cea care se ocupa si de cazul avocatei disparute Elodia Ghinescu. Parintii Madalinei incearca de un an sa o convinga pe avocata sa ajute la solutionarea mortii suspecte a fiicei lor. Noua aparatoare a familiei Manole a facut deja primele demersuri in dosarul mortii „fetei cu parul de foc”.
S-a facut o plangere impotriva rezolutiei procurorului de neincepere a urmaririi penale impotriva faptuitorilor din acest dosar, urmand ca prim-procurorul  sa dea o solutie in acest sens. Initial s-a admis plangerea de catre Tribunalul Bucuresti si s-a dispus completare a cercetarilor penale prin reaudierea anumitor parti din acest dosar iar procurorul de caz a dat din nou o solutie de neincepere a urmaririi penale, a declarat presei Crina Radu.
Odata cu plangerea inaintata de avocata brasoveana in dosarul mortii suspecte a Madalinei Manole este, practic, redeschis pentru a patra oara din 14 iulie 2010. Remus Budai, magistratul care se va ocupa de caz, este unul dintre cei mai cunoscuti procurori criminalisti romani, format chiar la celebru serviciu american FBI.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.