Avion vs OZN pe cerul Londrei

Avion vs OZN pe cerul Londrei

0 135

Un avion de pasageri care se pregatea sa aterizeze pe aeroportul Heathrow, din Londra, a fost pe cale de a atinge un Obiect Zburator Neidentificat (OZN), potrivit unor dosare date publicitatii de Ministerul britanic al Apararii.
Capitanul aeronavei Alitalia era atat de ingrijorat incat l-a atentionat pe copilotul sau dupa ce a vazut un obiect de culoare maro, in forma de racheta, trecand peste cabina lor, relateaza postul Sky News.
Misteriosul incident, petrecut in apropiere de localitatea Lydd, in Kent, in 1991, a fost atent anchetat de Autoritatea pentru Aviatie Civila (CAA) si de catre armata.
Insa autoritatile au respins ideea potrivit careia obiectul ar fi fost o racheta, un balon meteorologic sau o racheta spatiala, iar Ministerul Apararii a inchis ancheta, lasand cazul nerezolvat.
Aparatul McDonnell Douglas MD80 care venea de la Milano, avand 57 de persoane la bord, se afla la o inaltime de 6.705 metri si urma sa aterizeze pe Heathrow, in momentul in care pilotul Achille Zaghetti a observat acest obiect la aproximativ 300 de metri deasupra avionului.
Potrivit unor documente CAA, care citeaza un reportaj al postului Southern TV, un baiat in varsta de 14 ani a observat in aceeasi seara un obiect in forma de racheta zburand la o altitudine foarte joasa, dupa care a disparut.
„Intentia noastra este de a trata acest incident ca pe orice alt incident cu Obiecte Zburatoare Neindentificate si deci nu vom continua ancheta”, a declarat un oficial, sub protectia anonimatului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.