Avertizare meteo si in PSD!

Avertizare meteo si in PSD!

0 66


Consiliul national al Partidului Social Democrat, programat pentru astazi, se poate lasa cu furtuna. Vantul discordiei bate din toate partile. In partid tuna, fulgera si trazneste. Geoana vrea sa-i dea afara din partid pe vicepresedintii Vasile Dancu si Victor Ponta. Pentru declaratii nepotrivite. Geoana a incercat totusi sa scoata carbunii din foc cu degetele lui Vanghelie, un fel de fachir, care orice ar fi, nu se frige: e lider de organizatie si cel mai iubit fiu al Sectorului 5. Prin vocea Anei Birchal, purtator de cuvant, liderul PSD a confirmat amenintarea cu excluderea pusa in circulatie de Vanghelie.


Sunt voci care spun ca daca se va pune in discutie excluderea lui Dancu, Grupul de la Cluj va parasi PSD (zvon plecarii “clujenilor” ?circula mai de mult, o posibila plecare fiind pusa in legatura cu simpatia pentru PD si Traian Basescu). Pentru a se evita un scandal pe aceasta tema, se spune ca Ponta si Dancu vor primi alte sanctiuni.


O alte rupere de nori ar putea fi provocata de alegerile europarlamentare. Lista viitorilor parlamentari europeni din PSD este un lucru extrem de complicat de facut. Mai multi lideri de organizatii ameninta cu boicotarea alegerilor daca nu vor avea oameni pe locuri eligibile. Acest lucru apre imposibil, intrucat, dupa obicei, pe putin vreo 7-8 locuri sunt date unor personalitati “marcante”, care sa scoata la vot “electoratul traditional” al PSD. Iar 7-8 ar fi, dupa sondajele de opinie, locurile eligibile. In aceste conditii este de presupus ca se vor duce la vot doar pesedistii din Bucuresti. Sau poate doar Marean Vanghelie, cu conditia sa nu fie prea ocupat cu procesul pe care a anuntat ca i-l intenteaza Elena Udrea, lezata ca ar fi fost acuzata ca are interese in afacerea “Bordei”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.