Averile unor ministri la control ANI

Averile unor ministri la control ANI

0 140

Averile a sapte membri ai Guvernului sunt verificate de Agentia Nationale de Integritate (ANI), la fel si averile a patru primari de sect, a declarat marti, pentru NewsIn, presedintele ANI, Alexandru Macovei. Potrivit unor surse din ANI, unul dintre ministrii verificati de inspectorii de integritate este Catalin Predoiu. Potrivit acelorasi surse, Agentia verifica averile a doi ministri social-democrati, iar ceilalti patru sunt membri ai PDL.
Potrivit ziarului Gardianul, cei sapte ministri ai Guvernului Boc care sunt cercetati de ANI pentru neconcordante in declaratiile lor de avere, sunt:
Dan Nica – vicepremier, ministrul de Interne
Catalin Predoiu – minstrul Justitiei
Adriean Videanu – ministrul Economiei
Radu Berceanu – ministrul Transporturilor
Gheorghe Pogea – ministrul de Finante
Mihai Stanisoara – ministrul Apararii
Ilie Sarbu – ministrul Agriculturii

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate verifica averea vicepremierului Dan Nica in urma unor materiale aparute in presa si dupa ce au fost gasite neconcordante intre declaratia de avere depusa la finele anului 2008 si cea depusa in februarie 2009, potrivit editiei de marti a publicatiei „Gardianul”, inspectorii ANI sesizandu-se dupa aparitia in „Academia Catavencu” a unei anchete referitoare la averea ministrului Nica.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.