Averea primarului din Ghimbav

Averea primarului din Ghimbav

0 132

Toata lumea probabil il cunoaste pe extravagantul primar al orasului Ghimbav, Dorel Toma. Istorisirea care urmeaza este una demna de basmele cu Fat-Frumos, cel care crestea intr-un an cat altii in sapte. Daca pana acum primarul declara ca sursa de venit leafa de primar si un ajutor financiar pe care il primeste constant de la fratele sau stabilit in Germania (si care are un venit mediu), in declaratie de venit pe care primarul a completat-o la sfarsitul anului 2007 realizam ca, de fapt, Dorel Toma este o persoana instarita care nu duce grija zilei de maine.
Din declaratie aflam ca Dorel Toma detine trei case, doua in Ghimbav si una la Sacele, iar daca stamn sa ne uitam in gura lumii aflam ca, de fapt, mai are o casa in Cristian care insa este trecuta pe alt nume. Aceeasi gura a lumii mai spune ca primarul nu este posesorul doar al unui teren de 3,95 ha in intravilanul orasului pe care il conduce, ci a mai multora care insa sunt trecute in acte ca apartinand fratelui stabilit in Germania.
Parcul auto al primarului cuprinde un Volkswagen Polo, un Volkswagen Passat, un jeep Toyota si un jeep Mercedes clasa ML. Aceasta ultima masina, in valoare de 50.000 de euro este de fapt un cadou de la frate. Datoriile pe care Dorel Toma le are catre diferite institutii bancare sunt si ele destul de consistente, 46.000 de euro si 15.000 de lei, iar venitul anual declarat este de peste 29.000 de euro.
Citind aceste date ne intrebam daca nu cumva peste cativa ani copii vor ajunge sa nu isi mai doresca sa devina profesori, medici sau ingineri, meseria de primar fiind mai atractiva.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.