Averea lui Toma Caragiu , descoperită în cărțile din biblioteca sa!

Averea lui Toma Caragiu , descoperită în cărțile din biblioteca sa!

0 139

Acum 42 de ani, Marele cutremur l-a surprins pe actor la un pahar de vin împreună cu bunul său prieten regizorul Alexandru Bocăneț, cu care sărbătorea finalizarea filmului „Gloria nu cântă”.

 În momentul când au simțit că este cutremur, cei doi au fugit pe scări, pentru a scăpa cu viață.Destinul însă le-a pregătit o surpriză tare neplăcută. Scările s-au surpat, iar cei doi celebrii prieteni  au fost uciși sub dărâmături.

Dacă rămâneau în casă, cu siguranță ar fi supraviețuit, deoarece nici măcar paharele cu care sărbătoreau nu au căzut de pe masă. Nici biblioteca nu era deranjată de teribilul cutremur. (Sursa: Evz)

avere Toma Caragiu

„Maestrul Toma Caragiu, a murit în blocul Continental de langa Biserica Ruseasca , împreună cu regizorul Alexandru Bocăneț. După decesul său, s-au găsit banii pe care-i agonisise de-o viață. Știți unde? În cărțile din bibliotecă.
Ce naivitate! Aproape în fiecare carte ținea câte o sumă de bani. În total s-au strâns vreo 300.000 de lei”, adica pretzul a 4 Dacii 1310, a dezvăluit, pentru Libertatea, cascadorul Vasile Popa, un apropiat al regizorului Sergiu Nicolaescu, gasit intre daramaturi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.