Avarie peste blocaj la Tetkron

Avarie peste blocaj la Tetkron

0 1126

Cartierele Florilor si Scriitorilor continua sa nu aiba apa calda si caldura de la Tetkron. Din cauza unei conducte magistrale sparte de pe Branduselor, locatarii a 1.700 de apartamente fac in continuare frigul in locuinte. Aceeasi soarta o au alte 17 apartamente din zona strazii Aluminiului

Cartierele Florilor si Scriitorilor continua sa nu aiba apa calda si caldura de la Tetkron. Din cauza unei conducte magistrale sparte de pe Branduselor, locatarii a 1.700 de apartamente fac in continuare frigul in locuinte. Aceeasi soarta o au alte 17 apartamente din zona strazii Aluminiului. Reparatiile ar putea sa mai dureze doua zile, dupa ce au aparut si alte complicatii in zona de interventie.
Furnizarea de apa calda si caldura a fost reluata saptamana trecuta in municipiu pentru cele aproximativ 8.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare. Brasovenii din cartierele Scriitorilor si Florilor nu se pot bucura, insa, de solutionarea blocajului de la Tetkron in ceasul al 13-lea
1.700 de apartamente sunt afectate de defectiunea aparuta la reteaua de pe strada Branduselor, unde s-a constatat ca nu se intoarce apa pe retur. Luni seara, s-a descoperit zona avariei, dar nu s-a intervenit din cauza intunericului. Marti au inceput sapaturile, dar au aparut complicatii, confirma directorul tehnic Liviu Mosora.
Marti seara, in jurul orei 20.00, la locul interventiei s-a rupt si o teava de gaz care era situata peste canalul termic Tetkron. Betonul are o grosime de 25 de cm, se lucreaza cu piconul si se avanseaza cu dificultate. Brasovenii afectati sunt revoltati ca au stat peste trei luni fara apa calda si caldura, iar acum, cand noaptea temperaturile coboara constant sub zero grade, nu pot beneficia de agent termic.tetkron3
O alta avarie a avut loc pe strada Panselelor, imediat dupa reluarea serviciilor Tetkron, dar defectiunea a fost remediata foarte repede. Alte deficiente au fost cauzate de abonati ai Tetkron care s-au debransat singuri de la serviciile furnizorului si nu au blindat bine conductele, astfel ca si-au inundat vecinii.
Tot miercuri, pe Strada Aluminiului, a avut loc o interventie la un punct termic care deserveste 17 apartamente, care nu beneficiaza nici ele de agent termic.
Si pe Dacia, la nr. 84, desi exista circulatie de agent termic, au loc pierderi de apa calda si se efectueaza lucrari de reparatii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.