Avarie complexă la o conductă de apă pe str. Matei Basarab

Avarie complexă la o conductă de apă pe str. Matei Basarab

0 180

O bună parte din locuitorii cartierului Schei s-au trezit încă de marţi seara fără apă la robinete. Furnizarea apei a fost reluată la capătul unei intervenţii care a durat ore bune, majoritatea lucrate noaptea

O bună parte din locuitorii cartierului Schei s-au trezit încă de marţi seara fără apă la robinete. Furnizarea apei a fost reluată la capătul unei intervenţii care a durat ore bune, majoritatea lucrate noaptea.
Avaria s-a produs la conducta de distribuire a apei potabile amplasată pe strada Matei Basarab. ]

Apa vine din rezervorul de pe Dealul Melcilor, este transportată în rezervorul de pe strada Pajiştei şi alimentează o bună parte din cartierul Şchei.

Avaria, produsă cel mai probabil din cauza vibraţiilor, a sistat furnizarea apei încă de ieri noaptea pe o mare parte din străzile cartierului Schei, spune ing. Teodor Sava – director exploatare în cadrul Companiei Apa Braşov.
Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza tronsoanelor voluminoase de ţeavă care a trebuit înlocuite.

Echipa Companiei Apa a reuşit să remedieze avaria după ore bune de muncă în care muncitorii au intervenit cu utilaje şi excavatoare.

Pentru pregătirea frontului de lucru, carosabilul a fost decopertat şi readus la starea iniţială după finalizarea intervenţiei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.