Avantgarden Brasov are acum 1.000 de apartamente

Avantgarden Brasov are acum 1.000 de apartamente

0 95
Proiectul imobiliar Avantgarden din Brasov este unul dintre cele mai de succes proiecte din intreaga tara. Extinderea si expansiunea pe care blocurile portocalii rosiatice de la marginea Brasovului au cunoscut-o in ultima perioada au transformat terenul viran din cartierul Bartolomeu intr-un cartier rezidential veritabil.
Tineri brasoveni, dar si bucuresteni care au dorit fie sa se mute la munte, fie sa aiba o locuinta de vacanta, au optat pentru un apartament mai mult sau mai putin de lux in acest complex rezidential.
In aceste conditii, Maurer Imobiliare, dezvoltatorul cartierului Avantgarden 3 Brasov, anunta atingerea cifrei de 1.000 de apartamente vandute de la debutul proiectului,si anume,  in mai 2009 .
Lansat in plina criza imobiliara, proiectul Avantgarden 3 a fost bazat pe un concept diferit de cele anterioare (apartamente de lux) si a prevazut apartamente cu suprafete medii, adaptandu-se astfel noilor conditii de pe piata . Maurer Imobiliare dezvolta proiectul Avantgarden 3 prin autofinantare, fara angajamente bancare, cu bani din fonduri proprii.
Nu exista nici un fel de ipoteci bancare care sa pericliteze siguranta investitiei, informeaza Incomemagazin. Pana in prezent, compania a realizat peste 1.150 de locuinte. In cadrul Avantgarden 3 locuintele s-au comercializat la preturi intre 27.000 si 49.000 euro. Accesibilitatea pretului afost argumentul principal care a asigurat succesul vanzarilor. Astfel, o garsoniera costa 27.000 euro (39mp utili/50mp construiti); 36.000 euro – 2 camere (51- mp utili/65 mp construiti); 49.000 euro – 3 camere (64 mp utili/81 mp construiti). Situat in nordul Brasovului, cartierul Avantgarden se intinde pe o suprafata de 16,5 ha.
Din aceasta suprafata proiectul Avantgarden 3 ocupa 9,5 ha, avand in plan construirea a pana la 1.500 de locuinte, in blocuri de 5, 7 si 8 etaje.
Ansamblul dispune de toate facilitatile: acces la mijloacele de transport in comun urban si interurban (linia de RATBV cu numarul 25 face legatura dintre Avantgarden si Gara Brasov si Bld. Saturn, cartierul Astra), spatii verzi, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii, magazine, centre comerciale si de agrement.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.