Echipa de ligă secundă FC Caransebeș este în pragul colapsului, după ce autoritățile locale din orașul cărășean au sistat finanțarea grupării!

Anunţul a fost făcut de către preşedintele Dorin Micşa, la Sport Total FM,, care a mai precizat că urmează să informeze şi Federaţia în această săptămână, iar în următoarele zile se va încerca şi rezilierea contractelor jucătorilor.Se pare că, în proporţie covârşitoare, vom fi prima echipă care va spune pas ligii a doua. În ultima şedinţă a CL s-a decis ca gruparea de fotbal să nu mai fie sprijinită. Motivele sunt destule. Unele dintre ele sunt aceste articole şi zvonuri legate de rezultatele echipei noastre, implicarea în partide trucate. Trebuie s-o spunem pe nume, au fost meciuri cu semne de întrebare. A apărut şi acea declaraţie a unui jucător de la noi. Nu este normal să fim depunctaţi săptămânal, atât timp cât o grupare primeşte bani de la municipalitate o dată la 2-3 luni”.

În urma acestei decizii, rezultatele înregistrate în etapele derulate din retur rămân valabile în clasament, restul partidelor urmând avea scorul de 3-0 pentru adversarii celor de la Caransebeş. În aceste condiţii, retrogradarea echipe bănăţene avantajează pe FC Braşov, care a făcut un pas greşit în cea de-a doua etapă a campionatului, pierzând acasă cu 0-1 în faţa lui FC Caransebeş.Cum punctele cu cele două echipe care retrogradează direct vor fi scăzute la finalul campionatului regulat, „stegarii” pot astfel recupera din dezavantajul căpătat în urma înfrângerii care a avut loc în luna septembrie. Totodată, Unirea Tărlungeni a remizat pe teren propriu în partida cu „gugulanii”, rezultat care de asemenea nu va mai conta în play-out.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.