Autostrada Transilvania in imagini pe internet

Autostrada Transilvania in imagini pe internet

0 57

Pe internet au inceput sa circule mai multe filme si zeci de fotografii cu momentele de ridicare a unor piloni la viaductele autostrazii Transilvania ori cu turnarea primilor metri de asfalt
Mai multi utilizatori au filmat camioanele care trec prin sate, precum Savadisla si Vlaha, si strica drumul, dar si cele mai importante momente din procesul de ridicare a unor piloni sau de asfaltare a primilor 50 de metri.
Userul sofipictures a adunat mai multe fotografii de la Savadisla si localitatea Chiribis din judetul Bihor din 2005 si pana in 2008, dupa cum informeaza editia online a cotidianului Clujeanul.
Un alt utilizator, a realizat cu ajutorul programului Google Earth, intreg traseul autostrazii.
Conform declaratiilor lui Ludovic Orban aflat in vizita pe santierul de pe tronsonul 2B (Campia Turzii – Cluj Vest (Gilau) ) al autostrazii la inceputul lunii iunie, primii kilometri de autostrada trebuie sa fie gata in acest an.
Proiectul construirii autostrazii Transilvania, pe traseul Brasov-Bors, a inceput in 2004, in baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde euro, acordat companiei americane Bechtel. Lucrarile au fost intrerupte la jumatatea anului 2005, cand autoritatile au inceput reanalizarea contractelor incheiate de guvernarea precedenta.
Ca urmare a sistarii lucrarilor, termenul de finalizare a autostrazii, stabilit initial pentru anul 2012, a fost prelungit cu un an.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.