Autostrada Comarnic Brasov – un esec politic de un sfert de secol

Autostrada Comarnic Brasov – un esec politic de un sfert de secol

0 562

Vinovati de nerealizarea acestui proiect de interes national se fac toti cei care au guvernat in ultimii 25 de ani. Ultimul pe lista este Victor Ponta spune Tomac, premierul care nu a contenit sa promita autostrada spre Brasov dar care nu a facut nimic pentru a face macar un kilometru din aceasta artera

Nerealizarea autostrazii Comarnic Brasov este un esec al tuturor partidelor care si-au propus acest proiect de infrastructura! Declaratia a fost facuta de presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac sosit sambata la Brasov.
Dupa ce a stat in trafic pe DN 1 cateva ore, seful PMP a declarat ca vinovati de nerealizarea acestui proiect de interes national se fac toti cei care au guvernat in ultimii 25 de ani.
Ultimul pe lista este Victor Ponta spune Tomac, premierul care nu a contenit sa promita autostrada spre Brasov dar care nu a facut nimic pentru a face macar un kilometru din aceasta artera.
„Mi-aduc aminte si acum – a spus Tomac – cand Ponta, la cateva zile dupa ce USL a preluat guvernarea in 2012 s-a dus cu mare zgomot si a inaugurat autostrada Bucuresti Ploiesti. Atunci a spus ca prioritate pentru guvernul USL este autostrada Comarnic Brasov. Nici la aceasta ora nici la aceasta ora acest obiectiv nu a fost pus in practiaca. Cred ca e o dovada de lipsa de interes national in cea ce priveste acest obiectiv strategic pentru Romania”.
Tomac a participat sambata la conferinta judeteana a PMP Brasov unde au fost aleasa structura judeteana a partidului.

Structura judeţeană a partidului PMP, aleasă in prezenta delegatiei de la Bucuresti, este formată din următorii:
Președinte: Costel Mihai,
Secretar general: Daniela Munteanu,
Secretar general adjunct: Dragoş Grădinaru,
Vicepreşedinti: Gabriel Antohe, Horia Moaşa, Daniel Bordei, Ioan Demi, George Stoia.
Secretari executivi: Emil Manolachi, Nicolae Nistor Darie, Aurel Donose, Ioana Gogoncea, Mihaela Bârliga.
Preşedinte comisia de arbitraj: Simona Urzică;
Preşedinte comisia de cenzori: Mihai Lupescu.

 

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.