Autostrada Comarnic-Brașov nu are nici proiect tehnic

Autostrada Comarnic-Brașov nu are nici proiect tehnic

1 37

Noul ministru userist al Transporturilor, Cătălin Drulă, a dezvăluit realitatea crudă a autostrăzilor din România, lucrul de mântuială al pașilor necesari pentru a realiza documentația pentru asemenea obiective de anvergură națională.
După ce Victor Ponta s-a declarat șantajat de sistem, motiv pentru care nu ar fi făcut autostrada Comarnic- Brașov, nici guvernul Cioloș, nici guvernele PSD, nici cel al lui Orban, nu au făcut niciun pas înainte pentru a se ajunge la execuția efectivă a acestui tronson vital de autostradă.
În acest moment proiectul tehnic abia s-ar afla în stadiul de lansare a licitației, deși Studiul de Fezabilitate nu este complet nici acum, după 15 ani.

Minciunile tuturor guvernelor pe tema autostrăzii
„Eu nu găsesc în momentul în care intru în minister acum un proiect tehnic bun pentru autostrada Comarnic-Brașov, nu găsesc nici un fel de proiect tehnic pentru autostrada Comarnic-Brașov, nu există și el nu exista nici în 2015, nu exista nici în 2010. Ce există e un studiu de fezabilitate, care eu aș spune că e mai degrabă la nivel de studiu de prefezabilitate, niște schițe, făcut în 2005” a declarat ministrul pentru un media națională.
În același timp a încercat să-l disculpe pe fostul ministru Lucian Bode, acum ministru de interne, pentru nerealizarea acestor autostrăzi pe motiv că a stat numai un an la ministerul Transporturilor.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Nici nu ne interesează!!!!

    PE NOI TREBUIE SĂ NE INTERESEZE CĂI DE COMUNICAȚIE ȘI TRANSPORT CÂT MAI BUNE ȘI MAI RAPIDE SPRE VEST, SPRE CIVILIZAȚIE, NU SPRE ȚIGĂNIE, SPRE MITICI!!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.