Autostradă A3, tronsonul terminal, Râșnov-Cristian!

Autostradă A3, tronsonul terminal, Râșnov-Cristian!

0 224

Prima filmare aeriană din dronă cu tronsonul de 6,3 km de autostradă dintre Rășnov și Cristian, în apropiere de Brașov, a fost publicată de Asociația Pro Infrastructură.
Tronsonul construit de Alpenside pentru circa 25 de milioane de euro include 6,3 km de autostradă și 3,5 km de drum de legătură.

„Există o autorizație de construire emisă pentru aproximativ 60% din lucrări. Din 20.05.2019 avem mișcare în teren. Termenul de execuție este 18 luni”, notează API.

„Avansul este vizibil în doar trei săptămâni de muncă efectivă. Evident, avem blocaje birocratice plus relocări de utilități care trebuie rezolvate urgent. Însă startul este bun, unul care ne dă speranțe că vom circula pe acest mini-lot în decembrie 2020 dacă antreprenorul general va reuși să crească mobilizarea în timp util”, mai susține Asociația.

Vă reamintim, tronsonul a fost contractat din 2017. Din păcate abia din luna mai a fost emisă autorizația de construire – și aceasta doar pentru 60% din lucrări. Termen final de realizare decembrie 2020.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.