Autoritatile brasovene au descins in cluburi

Autoritatile brasovene au descins in cluburi

0 398

Dupa tragedia de la Clubul Colectiv din Bucuresti cluburile din Brasov au fost luate la control. In noaptea de sambata spre duminica, politia locala si inspectorii de la Protectia Consumatorilor au descins in mai multe astfel de unitati. Autoritatile au gasit unitati fara autorizatii de functionare si localuri unde legea fumatului era optionala, dar si multe localuri inchise pur si simplu

Dupa tragedia de la Clubul Colectiv din Bucuresti cluburile din Brasov au fost luate la control. In noaptea de sambata spre duminica, politia locala si inspectorii de la Protectia Consumatorilor au descins in mai multe astfel de unitati. Autoritatile au gasit unitati fara autorizatii de functionare si localuri unde legea fumatului era optionala, dar si multe localuri inchise pur si simplu.
La primul local unde politistii locali au facut verificari au dat de usi inchise. Dupa nenorocirea din Bucuresti unii patroni au decis sa renunte la afacere.
Desi avea toate actele si autorizatiile la zi, Georgel Rusu, proprietarul unui club din oras, nu vrea sa-si asume nici un risc, desi ii pare rau ca lasa angajatii pe drumuri.
Controalele au continuat la mai multe cluburi din centrul Brasovului. Unii au fost deranjati ca la actiunea politistilor locali a participat si jurnalistii, pe care i-au jignit.rock
Desi controale se fac periodic in cluburi si baruri si de cei de la protectia onsumatorului acestea au fost amplificate in urma dispozitiilor date de ANPC si Prefectura Brasov.
Pentru lipsa sau neprelungirea acordului de functionarea patronii risca sa plateasca amenzi cuprinse intre 500 si 1500 de lei. In plus au termen de 30 de zile pentru a intra in legalitate. Daca nici dupa acest termen nu au intrat in legalitate se va aplica o noua sanctiune cu 500-1500 de lei si se intocmenste un raport cu privire la suspendarea activitatii. Autoritatile brasovene avertizeaza ca, in perioada urmatoare se vor efectua controale zilnic atat pe timp de zi cat si de noapte.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.