Autoritatile au descoperit in Brasov baruri si cluburi nedeclarate

Autoritatile au descoperit in Brasov baruri si cluburi nedeclarate

0 519

Jumatate dintre cluburile, barurile si restaurantele din municipiul Brasov au fost controlate de politistii locali. In numai o saptamana de la demararea campaniei de inspectare a societatilor comerciale cu specific de alimentatie publica, echipele de control ale politiei locale au verificat 58 de locatii.

Jumatate dintre cluburile, barurile si restaurantele din municipiul Brasov au fost controlate de politistii locali. In numai o saptamana de la demararea campaniei de inspectare a societatilor comerciale cu specific de alimentatie publica, echipele de control ale politiei locale au verificat 58 de locatii. 13 dintre ele au fost amendate pentru ca nu detineau acord de functionare. Amenzi au primit si alte societati cu alt profil din Brasov pentru lipsa acordului de functionare si publicitate stradala ilegala.
Politia locala Brasov a facut publice primele rezultate ale campaniei de inspectare a societatilor cu specific de alimentatie publica care se deruleaza in perioada 4 noiembire-4 decembrie Pana in prezent din cele 134 de cluburi, baruri si restaurante din municipiul Brasov, politistii locali au verificat deja jumatate, spune Nicolae Aldea, director executiv al Politiei Locale Brasov.
Din cluburile, barurile si restaurantele controlate 31 au avut toate documentele in ordine, 6 deja inchisesera localurile iar 8 societati comerciale au fost invitate la sediul Politiei Locale pentru a face dovada ca detin autorizatii de functionare. Suma totala a santiunilor aplicate este de 19500 de lei. Intr-o alta campanie de verificare politisii locali au aplicat amenzi si firmelor care functioneaza in alte domenii dar care care nu detineau acord de functionare si faceau publicitate stradala ilegala.
In timpul controalelor, politistii locali au constatat insa ca pe teren sunt mai multe baruri si pub-uri decat cele inregistrate in baza de date a Primariei.
Controalele vor continua si in urmatoarele saptamani si vor avea in vedere si locatiile din Poiana Brasov dar si salile de spectacole si cinematografele din municipiu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.