Autopsierii joaca actul final la Opera Brasov

Autopsierii joaca actul final la Opera Brasov

0 153

Crima sau sinucidere? Numai autopsia poate spune ce s-a intamplat in apartamentul cuplului Marius si Carolina Caia, cei doi muzicieni brasoveni care s-au aruncat marti de la etajul 6 al apartamentului in care locuiau. Medicii legisti au finalizat necropsia insa rezultatele nu au fost inca date publicitatii. Sora, nasii si cativa colegi de la Opera s-au prezentat ieri la morga Serviciului de Medicina Legala pentru a ridica trupurile celor doi.
Marius si Carolina Caia, in varsta de 31, respectiv 28 de ani, locuiau intr-un apartament pus la dispozitie de Opera Brasov, impreuna cu un balerin – Ciprian Cismadie. Colegul de camera dormea in momentul in care s-a intamplat tragedia. Ciprian nu a auzit tipetele pe care vecinii le descriu ca fiind ale Carolinei Caia. In aceste conditii, singura descoperire care ii poate ajuta pe procurori sa formuleze primele impresii este o agenda descoperita in camera celor doi.
Sora lui Marius Caia a fost chemata ieri la politie pentru audieri, alaturi de alti colegi de munca. Familia Carolinei din Chisinau este foarte saraca si nu a avut bani pentru a se deplasa la Brasov. Cei doi vor fi transportati la Botosani unde vor fi inmormantati. Opera Brasov va asigura transportul trupurilor pana in Moldova. Un moment de reculegere va fi tinut inaintea spectacolului „Lucia di Lammermoor”, pus in scena de Opera Brasov sambata aceasta. Orchestra va purta flori pe instrumente in memoria celor doi muzicieni.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.