Autonomia Transilvaniei ar trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care...

Autonomia Transilvaniei ar trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea să o recunoască în toamna aceasta

Un scenariu posibil, la care se lucrează din greu- DECLARAREA AUTONOMIEI ARDEALULUI ȘI FORMAREA UNEI ȚĂRI SEPARATE, TRANSILVANIA, DUPĂ MODELUL KOSOVO.
Ce înseamnă de fapt CORIDORUL?
Alături de Județele din Ardeal, din noua țară ar trebuie să facă parte și Suceava și Botoșaniul,
ROMÂNIA rămânând doar pe teritoriul Țării Românești și Moldovei, mai puțin cele două județe.
Atunci când am aflat despre acest plan, în 2014, mi s-a spus clar că va trebui pus în aplicare în 2018.
Autonomia Transilvaniei trebuie să se facă după modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea să o recunoască în toamna aceasta.
Va urma “Declarația de la Cluj”, prin care se cere autonomia, pe motiv că România este CORUPTĂ și NEGUVERNABILĂ, exact ceea ce a încercat Germania în Catalunia. Nu am greșit, nu Spania, ci Germania.
Planul CORIDORUL este conceput de doi lideri mondiali, unul dintre ei fiind Germania, prin vocea lui Merkel.(papusa Bilderberg via Rothschild)
Personal știu despre acest plan de la consultantul celui de-al doilea lider. De ce a ajuns acum cinci ani informația la mine? Nu știu. Cert este că după o noapte de discuții, l- am sunat pe unul dintre lideriii politici importanți, l-am întrebat dacă știe despre plan și i-am cerut să-mi spună doar prin DA sau NU, dacă anul este 2018.
Răspunsul a fost DA.
Știu că am vorbit despre acest plan și cu domnul Corneliu Vadim Tudor, care mi-a confirmat cu amănunte existența și punerea lui în practică în Anul Centenarului.
Nazistul a fost numit pentru a duce la îndeplinire Planul CORIDORUL.
Modelul prin care se intenționează Ruperea Transilvaniei este modelul Iugoslaviei: RĂZBOIUL CIVIL și SECESIUNEA.
Tot ce vedem acum este încercarea lui Iohannis de a pune în practică acest plan. Nu-i vorba de nimic altceva decât de Ruperea Transilvaniei.
Vineri, 10 august a.c. trebuia să cadă guvernul, însă, datorită profesionalismului Jandarmilor, planul a fost întârziat, nu a eșuat.
Eșecul lui Iohannis în a crea Violențe și Anarhie l-a înnebunit. A atacat Jandarmii, PSD, vrea să-i ancheteze pe toți. Ordinul pentru Parchetul General l-a văzut toată lumea,
Așa cum am spus, Iohannis a scăpat de sub control. Ura pe care a împrăștiat-o în societate ne poate duce la Război Civil și la ruperea României!Gelu Vișan

https://www.stiri-extreme.ro

COMENTARII

  1. Stirile sunt PROSTESTI, nu EXTREME!
    Se incurca „coridoarele” interbelice cu razboiul civil …ca la altii !!
    Totusi , aici in Ro. tutela U.E. s-ar face de tot kakau , presupunand
    ca un guvern se schimba la Bucuresti , ca izmenele lui Gelu Visan, la Budapesta…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.