Autobuzul suspendat al Consiliului Judetean schimbă garajul …va ajunge la Primărie!

Autobuzul suspendat al Consiliului Judetean schimbă garajul …va ajunge la Primărie!

0 181

Autobuzul n-a mai fost utilizat din 2015, când Consiliul Județean a constatat că sumele cheltuite pentru întreținerea și funcționarea lui sunt mult mai mari decât încasările

Una din cele mai proaste investiții al CJ Brașov, un moft al „penalului” Aristotel Căncescu, Autobuzul suspendat va părăsi instituția. Deși a fost avertizat că varianta propusă este prea mare, cu un gabarit ce își va face loc cu greu pe stăzile unui oraș vechi, de munte, cum este Brașovul, acesta a insistat și a dat o groză de bani pe „manstodont”.  O perioadă chiar a stat blocat intr-o curte, a unui colaborator al „penalului”, pe la marginea orașului. Fabricat în 2007, autobuzul a fost cumpărat un an mai târziu de administrația județeană cu suma de 300.000 de euro.
Câțiva ani a fost folosit pe traseul Aleea de sub Tâmpa, strada Lungă, Biserica Sfântul Bartolomeu – zona Belvedere, Poiana Brașov şi retur.
Autobuzul n-a mai fost utilizat din 2015, când Consiliul Județean a constatat că sumele cheltuite pentru întreținerea și funcționarea lui sunt mult mai mari decât încasările.
De atunci, administrația județeană a încercat de mai multe ori să vândă sau să închirieze autobuzul supraetajat, dar fără niciun rezultat.
Deși are numai 49.000 de kilometri la bord, autobuzul are nevoie de investiții consistente.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.