Autobuze noi pentru brasoveni

Autobuze noi pentru brasoveni

0 243

De ziua nationala a Romaniei Regia Autonoma de Transport Brasov le-a facut brasovenilor o surpriza: 109 autobuze moderne au intrat in trafic. Autobuzele, de trei dimensiuni, cele mai mici avand o capacitate de 27 de locuri, sunt fabricate in Marea Britanie si Germania.


Vopsite in alb si …portocaliu, noile vehicule pentru transportul in comun vor permite calatorilor sa se deplaseze in conditii civilizate.


Si la masini noi look nou! Soferii vor purta pulovere bleumarin si cravata si vor trebui sa aiba o conduita adecvata.


Aceste schimbari, spune Primarul, care a facut inaugurarea unuia dintre autobuzele din acest ultim lot, se leaga de imaginea Brasovului ca iras turistic. Suntem vizitati de numerosi turisti , care vor trebui sa-si faca o impresie buna despre orasul nostru.


De asemenea, Primarul roaga brasovenii sa raspunda cu aceeasi moneda: li s-au oferit conditii bune de transport, sa aiba grija ca noile autobuze sa nu se degradeze. Intr-adevar, este o problema: calatorii boemi trebuie sa-si infraneze pornirile artistice si sa nu mai deseneze pe scaune si pe partile laterale, iar cei mai agresivi vor trebui sa se abtina de la taiat bucatele din tapiterie. Ca sa nu mai vorbim de flegme si semnite, altfel poate Rat sa-si innoiasca Parcul la 1 saptamana, ca tot prost ne vom simti in autobuz.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.