…„Auto-denunțul unui frustrat”, rătăcit în Câmpul Tactic!

…„Auto-denunțul unui frustrat”, rătăcit în Câmpul Tactic!

0 224

Fostul ofițer SRI,(devenit un bun analist…neutruDaniel Dragomir face, pe blogul sau ,România 3.0, un comentariu interesant referitor la gestul fostului general al SRI, Dumitru Dumbravă,Mai exact, Dumbravă îl acuză pe Gușă că dezinformează în cazul primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Las aici câmp deschis investigației jurnalistice”

Reamintim că,  prin intermediul avocatului său, primarul Gutău a dat statul român în judecată și a cerut despăgubiri de 10,5 milioane de euro, pentru cei peste 12 ani petrecuți ”prin procese și prin pușcăriile patriei”

Dumbravă spune că Realitatea TV a ignorant cu bună știință anumite informații și adaugă că acționarul Realitatea afirmă că …”Mircia Gutău nu a făcut nimic, dar a făcut pușcărie”.
Suparat, fostul general SRI îi atrage atenția (!) lui Gușă că o serie de informații, legate de condamnarea la Pușcărie, sau legate de  martorul denunțător P. Constantin, care nu ”a fost legal citat în calitatea procedural corectă de parte vătămată”, nu au fost menționate de acționarul Realitatea Tv! Du-te, nu ne informa! Si nu mai …”consemna” de-a surda, ca s-a schimbat… „modificarea”!

Am tot ascultat în timp ce scriam dupa Tv. dacă informațiile de mai sus apar. Nu au apărut. Nu au apărut nici date despre un alt judecător care a contribuit la achitarea domnului Mircia Imaculatul.
Mă refer la doamna Simona Neniță. Las aici câmp deschis investigației jurnalistice. O doză de mister prinde foarte bine la public. Dar să avem în vedere că judecătorii sunt independenți și că judecă potrivit legii și în raport cu propria conștiință (Doamne, cât de bine sună fraza asta!!!!)”, a scris Dumitru Dumbravă, potrivit stiripesurse.ro.
...”Acum înțelegem  cum lucrau ei în „câmpul tactic”. Ce câmp… că era ditamai Pârloga tcticâ ! De-aia pe Dumbrava  l-au promovat la Secretariatul SRI, să „noteze” EL tot…? Găsiti, măi oameni buni, unul mai răsărit ca omul e penibil pan-la D.zeu !!
Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a comentat bland reacția fostului „sforar” tactic  Dumbravă, pe care a catalogat-o drept ”auto-denunțul unui frustrat”.

Ce „papagali jenanti „zburâtaceau in „cusca SRI !
Care amenința ca ”Ne arată el ce dosare sunt, ce informații, cine e vinovat și cine e inocent” (vorba aia: ”las că știm noi”), cum trebuie judecate, de către cine și în ce fel, cine e incompatibil, cine e de la ”est” sau de la ”vest” (Se vede acum că n-a prea lucrat niciodată in muncă adevărată de informații) și ce ”știe” el. Daca e asa  ,abia acum înțelegem…mai bine cum lucrau ei în câmpul âla  tactic – de a râs o țara intreagâ ce „papagali jenanti „zburâtaceau in „cusca SRI ” și cum decideau ei ce și cum ,cu viatza si libertatea oamenilor”,  

Acesta a făcut și câteva precizări, afirmând că prevede că Dumbravă ”se va auto-detona cu splendoare” și a atras atenția că nu toți generalii sunt așa, adăugând că în toate serviciile noastre sunt și oameni de mare calitate. Sursa citată face, însă, o afirmație cel puțin interesantă, care ar putea da naștere la suspiciuni privind existența unor problem în interiorul Serviciului Român de Informații.
Băiatul ăsta, în dorința sa de răzbunare și de atacare a serviciului, prezintă un risc contra-informativ grav”, a explicat Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI mai spune, însă, că Dumbravă nu este în măsură să facă aprecieri asupra cazului lui Mircia Gutău, fiindcă, spre deosebire de edilul din Râmnicu Vâlcea, care ”a făcut lucruri pentru oameni în viața asta”, Mitică, adică Dumitru Dumbravă, ”a păpat salariul statului”.
Dragomir mai precizează, însă, că Dumbravă este inca acoperit de factorul politic care ar opri declasificarea audierii sale de la Comisia SRI.
Sa nu se faca de ras..Am adresat acum 4 luni o scrisoare deschisă domnului Manda și Directorului Hellvig. Din pacate,fără răspuns până azi. „Românii au dreptul să știe, să înțeleagă cine ne-a adus în starea în care suntem astăzi”, a subliniat in presa Daniel Dragomir.

(Scrisoare primita de la: Lt.col.(r) Neculae Dirstaru)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.