Austria ramane destinaria preferata a brasovenilor de Sarbatori

Austria ramane destinaria preferata a brasovenilor de Sarbatori

0 553

Baile Felix, Fundata, Balvanyos dar Dubai, Thailanda si, bineinteles, Laponia. Sunt destinatiile brasoveniilor care vor sa-si petreaca sarbatorile in vacanta. In functie de preferinte dar si de buget brasovenii si-au cumparat deja bilete pentru sarbatorile de Craciun si de Revelion

Baile Felix, Fundata, Balvanyos dar Dubai, Thailanda si, bineinteles, Laponia. Sunt destinatiile brasoveniilor care vor sa-si petreaca sarbatorile in vacanta. In functie de preferinte dar si de buget brasovenii si-au cumparat deja bilete pentru sarbatorile de Craciun si de Revelion. Modificarile structurii anului scolar i-a facut insa pe multi sa renunte la petrecerile de Anul Nou departe de casa pentru a cumpara pachete la schi in Austria.
Pentru sejururi pornind de la 2400 de lei pentru 3 nopti de cazare si demipensiune brasovenii au putut sa-si cumpere pachete de Craiun la pensiunile si hotelurile din tara. Turistii prefera destinatii pitoresti atat din tara cat si din strainatate. De Craciun ales sa-si gaseasca sarbatorile cu familia in tara, cererea pentru programele pe Romania fiind mai mari decat pentru alte destinatii. In schimb pentru Revelion multi aleg destinatii exotice sau marile capitale europene, spun reprezentatii agentiilor de turism.revelion piata
Austria ramane preferata brasovenilor care vor sa schieze. Unii brasoveni au renuntat chiar la pachetele de revelion pentru a prinde oferte la schi de dupa sarbatori, mai ales avand in vedere ca vacanta de iarna a elevilor este mai mare cu o saptamana.
Pentru multi insa sarbatorile de iarna inseamna mai mult timp petrecut cu familia asa ca multi prefera sa ramana acasa.
Cei care nu tin neaparat la mese imbelsugate de anul nou pot opta pentru un city break de Revelion in marile capitale europene la acelasi pret ca un pachet de revelion intr-un hotel de trei stele cu demipensiune si masa festiva de Anu Nou.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.