„Austeritatea nu rezolvă nimic, cum n-a rezolvat nici între 2009 și 2012”

„Austeritatea nu rezolvă nimic, cum n-a rezolvat nici între 2009 și 2012”

1 79

Lucrurile stau cam așa, vor sau nu vor cretinii care ne conduc: ”austeritatea” nu rezolvă nimic, cum n-a rezolvat nici între 2009 și 2012. Ea doar agravează problemele economiei.
Ceva de genul ”stop and go!” deși se poate și altfel. Dar de ce să se agite tembelii? E mai simplu să bage vechile lozinci, să facă din ”bugetari” țapi ispășitori, să bage oameni în sărăcie lucie, și să mai direcționeze niște bani publici către clientela politică și către sponsorii lor.

N-au nicio prioritate, economic și social vorbind.
E un cerc vicios, l-am mai văzut. Pentru a ieși din el va fi nevoie de revenirea la normalitatea creșterii veniturilor cetățenilor, indiferent de domeniul în care lucrează, și de statutul lor social.
Doar că până atunci pierdem timp, ne ”subdezvoltăm”, distanța dintre noi și restul membrilor UE crește în toate domeniile. Pentru că noi nu avem cu adevărat o ”dreaptă”.
Avem niște maimuțoi, care-și pun în piept ecusonul de ”dreptaci”. Cine gândește economic pentru ăștia? Stamule? Năsui? Care sunt ideologii lor? Turcan? Bulai? Cacamicu?
Cine gândește pentru indivizi precum Cîțu?
Care sunt intelectualii dreptei?
Nu profitorii, gânditorii! Și atunci? Atunci bine, pa!
Atât s-a putut, atât se poate, atât se va putea! MuiePSD!

Autor: Constantin Gheorghe

COMENTARII

  1. I-auzi la viermele de Gheorghe C-tin ce grijuliu este el cu putorile bugetare! Nenorocitului i se pare normal ca toate veniturile statului să intre în buzunarul uriașei armate de putori bugetare, de 1,5 milioane de lichele, și celor 200.000 și… de pensionari speciali!!!
    Românii nu au nevoie de spitale noi, școli noi, AUTOSTRĂZI…. Nu, ei au nevoie doar ca bugetarii să primească vouchere de vacanță, normă de hrană, spor de …. și spor de…. Plus salarii duble față de cele ale celor care muncesc și îi țin în spate!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.