Aurelius a facut curat, dar n-a scapat de amenzi

Aurelius a facut curat, dar n-a scapat de amenzi

0 91
Bucataria restaurantului Aurelius din Poiana Brasov este curata si respecta toate normele de igiena si pastrare a alimentelor. Este concluzia inspectorilor de la Protectia Consumatorilor care au verificat din nou ieri blocul alimentar al hotelului de 5 stele. Reprezentantii complexului nu au scapat insa de amenda de 50.000 de lei  pentru dezastrul gasit la controlul de saptamana trecuta.
Dupa mizeria si alimentele expirate gasite de inspectorii OPC saptamana trecuta, intreg blocul alimentar al restaurantului Aurelius din Poiana a trecut printr-un proces de dezinfectie si reorganizare. La a doua vizita OPC lucrurile au stat altfel. Conducerea complexului a luat masuri drastice in privinta angajatilor responsabili de blocul alimentar.
Responsabilul a fost demis si toti angajatii din bucatarie au fost penalizati la salariu pe cateva luni.
Hotelul va ramane si fara o stea din cele 5 pe care le are acum, dar masura nu are nimic cu incidentul petrecut saptamana trecuta. In urma cu 2 luni, conducerea unitatii a cerut Ministerul Turismului declasificarea, pentru a putea incheia mai usor contracte cu tour operatorii, care gasesc cu dificultate clienti la preturile de cinci stele.
In urma remedierilor care au avut loc in blocul alimentar al unitatii hoteliere, DSV a ridicat inca de saptamana trecuta masura de suspendare a activitatii.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.