Aurelian Pavelescu: CÎȚU-MÎȚU-CUȚU minte cu nerușinare. Are dreptate aici și Zuckerman, ambasadorul...

Aurelian Pavelescu: CÎȚU-MÎȚU-CUȚU minte cu nerușinare. Are dreptate aici și Zuckerman, ambasadorul SUA la București…

0 295

Președintele PNȚ-CD, Laura Bratosinîl citează pe președintele partidului, Aurelian Pavelescu care l-a criticat dur pe ministrul (in competent) al finanțelor Cîțu.

Pavelescu spune că ,,Ne spune Cîțu că „a fost linșat mediatic și înjurat” de pomană că a-mprumutat bani cu nemiluita, vreo 15 miliarde de euro, în trei luni de guvernare schizofrenică PNL! Că, zice el, acum banii aceia sunt buni, poate plăti pensiile și salariile pe timp de coronavirus…

Bă, prostovane, pe cine păcălești tu? Tu ai făcut împrumuturile alea nu pentru oameni, ci pentru multinaționale: ridicând sarcinile fiscale de la acestea în prima zi de guvernare, n-ai mai avut ce să colectezi și-ai împrumutat bani să ții pensiile și salariile în plată până la anticipate, ca să-i păcălești pe români. Și după anticipate să vii cu austeritatea, c-așa-i în tenis, iar cu anticipatele câștigate și cu Iohannis la Cotroceni, 4 ani de zile trai-nenică, să facă multinaționalele ”investiții” și să mai privatizezi și ce rămăsese de privatizat: sistemul de sănătate publică, cel energetic și iarba de pe șanțurile șoselelor… Tot pentru c-ai rămas fără bani, eliminând impozitele la multinaționale, ai ridicat și euro la cote istorice pentru a lovi tot în puterea de cumpărare a amărâților și să câștige tot multinaționalele care lucrează în… euro, dar plătesc salariile în lei!

Dar Dumnezeu n-a vrut așa și-a zis: bre, Cîțu ăsta, cu Orban și Klaus cu tot, sunt prea mari mincinoși și nu-i mai pot suporta nici chiar Eu, în mare mila Mea! Și-a dat virusul la chinezi, dar nu pentru chinezi, ci pentru Cîțu și-ai lui, pentru a-i salva pe români! Aici are dreptate și Zuckerman, ambasadorul SUA la București, care strigă-n gura mare că coronavirusul n-a fost pus de americani la Wuhan. Ceea ce nu știe, însă, e că adevăratul vinovat e… Cîțu! D-le ambasador, informați vă rog și Departamentul de Stat, că nu e de joacă cu Dumnezeu, și Însuși se va milui și de poporul american!

Așa încât, scurt pe doi: Dumnezeu a făcut să nu mai fie anticipate, ba, din contră, să se amâne și cele de la termen – așa le trebuie la liberali! Și a mai făcut să-i țină la putere cu forța în bătaia coronavirusului, să și-o ia pe cocoașă la infinit! Și-a mai făcut ca sistemul de sănătate publică să fie întărit, că așa e cu coronavirusul, e cu statul, și să nu se mai poată privatiza: sunteți oficați rău de tot, liberalilor, nu-i așa? nu mai vorbesc de ,,prietenii” lui Costache care se zvârcolesc de necaz…

Și-a mai făcut Dumnezeu ca banii împrumutați de Cîțu pe spezele poporului să nu meargă în gușile multinaționalelor, ci s-ajungă tot la români, pe care i-a băgat în vacanță forțată de coronavirus! Și-a mai făcut ceva Dumnezeu, a întors cu fața spre țară diaspora, dar puțini au ajuns: chiar și pentru Dumnezeu asta cu diaspora nu putea reuși decât parțial! Mare e puterea Lui!
Nu-i așa că vacanța asta de coronavirus pare dintr-o dată cu mult mai plăcută?”

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.