Aura Urziceanu la Cerbul de Aur

Aura Urziceanu la Cerbul de Aur

0 76

Artista Aura Urziceanu depune in aceasta perioada un efort extraordinar pentru a putea fi prezenta la repetitiile dedicate spectacolului special cu care debuteaza Cerbul de Aur 2008, informeaza Biroul de Presa al TVR. Interpreta calatoreste saptamanal intre New York, unde sustine o serie de concerte, si Bucuresti, unde repeta in Studioul Muzical al TVR impreuna cu Directia 5 piesa „Dor de viata”, pe care o va canta pe scena de la Brasov in prima seara a festivalului, pe 3 septembrie 2008.
„Ma bucur sa particip la concertul de deschidere a Festivalului International Cerbul de Aur 2008 alaturi de colegii mei, cantareti si grupuri instrumentale reprezentand trei generatii. Ma bucur nespus ca festivalul se desfasoara anul acesta din nou si sper ca va continua fara intreruperi. Ma mandresc cu acest festival de marca, cu insemnatate pentru reputatia tarii noastre”, spune Aura Urziceanu despre participarea la spectacolul extraordinar cu care debuteaza evenimentul. ,,Ma mandresc cu muzica compozitorilor nostri faimosi, de la Giroveanu la Suteu, de la Rosu si Negru la Iris si Directia 5 si sper ca si publicul se va bucura si va aplauda aceasta idee a organizatorilor”, adauga artista.
Prima seara a Festivalului Cerbul de Aur 2008 va debuta cu un spectacol extraordinar, care va aduce pe scena de la Brasov unii dintre cei mai importanti artisti ai Romaniei. Trupele Iris si Directia 5 vor interpreta 20 de slagare impreuna cu Aura Urziceanu, Angela Similea, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel si Nico. Piesele „Deschideti poarta soarelui”, „La fereastra ta”, „Noapte albastra”, „Un actor grabit”, „Say Something”, „Strada ta”, „Spune-mi”, „Si ce daca”, „Sa mori de dragoste ranita”, „Dor de viata”, „Natasa”, „Let Me Try”, „Pisica neagra”, „Copacul”, „Iti multumesc” si „Iubirea cere pace planetara” vor fi reorchestrate intr-o maniera originala de Iris si Directia 5. De asemenea, vocea lui Aurelian Andreescu se va auzi din nou pe scena de la Brasov, acompaniata de Iris, interpretand una dintre cele mai indragite piese ale regretatului artist, „Oameni”. Vocea lui Aurelian Andreescu, readusa la viata din arhiva de aur a TVR, va fi sustinuta de toti ceilalti interpreti de pe scena.
Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc in perioada 3-8 septembrie, la Brasov. Anul acesta evenimentul se afla la 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.