Augustin Viziru face nunta la Poiana Brasov

Augustin Viziru face nunta la Poiana Brasov

0 106

Actorul Augustin Viziru se pregateste de o mare petrecere pe care vrea sa o dea in Poiana Brasov, unul dintre cele mai de fita locuri pentru „protipendada” romaneasca a secolului XXI.
Fratele cel mic al cantaretului Lucian Viziru, solistul trupei „Gaz pe foc” va face pasul cel mare, casatorindu-se religios cu aleasa inimii lui, Oana Mares.
Marele eveniment va avea loc la Hotelul Aurelius-Împãratul Romanilor din Poiana Braºov, situat pe malul lacului Miorita.
Se zvoneºte cã ºi cãsãtoria în faþa lui Dumnezeu o vor face tot în Poianã, la biserica din lemn de lângã pârtie.
Tinerii abia aºteaptã marele eveniment, nu de alta, dar vor ca dupã aceea sã facã ºi un bebeluº. Au lansat deja invitaþiile prietenilor lor, printre cei ce vor veni la petrecere aflându-se ºi Ion Þiriac.
Mirii pot alege intre meniurile celor doua restaurante, cel Albastru, care costa 180 de lei si cel Rosu, unde meniul este 230 de lei.
Augustin Viziru a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport – sectia Tenis, dar se pare ca viata l-a dus intr-o cu totul alta directie din punct de vedere profesional. Initial si-a format o mica formatie a carei existenta nu a depasit cateva saptamani. Insa, suficient pentru tanarul actor pentru a se lansa in industria media din Romania. Dupa e a cantat si in deschiderea unui concert al fratelui sau, Lucian Viziru, acesta a mai avut cateva aparitii sporadice la cateva posturi de televiziune, inclusiv la Tele 7 abc.
Insa, popularitatea sa a explodat o data cu rolul „Max” in telenovela „Lacrimi de iubire”, produsa de compania Media Pro Pictures si difuzata de postul de televiziune Acasa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.