Audieri cheie in cazul Elodia Ghinescu

Audieri cheie in cazul Elodia Ghinescu

0 103

Desi cazul nu mai beneficiaza de mediatizare de acum cateva luni, anchetatorii nu s-au oprit din cursa nebuneasca de a demonstra ca politistul brasovean, Cristian Cioaca, este vinovat de disparitia sotiei sale. In acest sens, anchetatorii au chemat la audieri doua personaje cheie ale cazului. Este vorba despre subcomisarul Marius Breazu, colegul de serviciu al lui Cristian Cioaca, si Ion “John” Mateescu, cel mai bun prieten al politistului acuzat ca si-a ucis sotia.


Marius Breazu este colegul pe care Cioaca l-a anuntat primul despre disparitie. Pana acum, acest martor nu a putut fi audiat, deoarece s-a aflat intr-o misiune ONU in Timorul de Est. Breazu este suspectat ca l-a ajutat pe Cioaca sa intre in calculatorul avocatei si sa ia de acolo date si fotografii confidentiale.
Cel de-al doilea martor este Ion Mateescu, din Pitesti, zis „John”. El e cel mai bun prieten al lui Cioaca si, totodata, omul cu care politistul s-a intalnit pe 30 august 2007, zi din care nu se mai stie nimic despre Elodia. Mateescu a mai fost audiat o data anul trecut, insa ieri anchetatorii l-au rechemat pentru a da din nou declaratii.COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.