Audienta mare la TIFF

Audienta mare la TIFF

0 56

Se pare ca editia de anul acesta a Festivalului International de Film Transilvania va avea o adudienta record. Conform organizatorilor, pana duminica au fost vandute ceva mai mult de 15.000 de bilete. La Cluj, din 26 mai pana in prezent, au fost vandute 15.000 de bilete, cifra care include atat bilete individuale, cat si carduri TIFF si abonamente.
Editia din acest an a festivalului s-a deschis oficial la cinema Republica, pe 30 mai, cu filmul „Jocuri stranii/ Funny Games”, al lui Michael Haneke, acesta fiind precedat de premiera scurtmetrajului „Fatza galbena care rade”, de Constantin Popescu.
Anul acesta Festivalului International de Film Transilvania numara aproximativ 200 de productii, pe durata a zece zile de festival: 30 mai – 8 iunie.
Bugetul se situeaza in jurul sumei de 1,2 milioane de euro, oaspete de onoare fiind celebra Catherine Deneuve, careia ii va fi inmanat Premiul pentru intreaga cariera. Cu aceeasi distinctie va mai fi omagiata actrita Tamara Buciuceanu Botez, iar Radu Beligan va primi un Premiu de excelenta.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.