Au la dispozitie 90 de minute sa inscrie gol fara sa primeasca...

Au la dispozitie 90 de minute sa inscrie gol fara sa primeasca unul

0 101

Astazi de la ora 21:45 Dinamo Bucuresti joaca pe teren propriu, mansa doua din „16”-mile de finala ale Cupei UEFA, impotriva formatiei portugheze Benfica Lisabona. Va reamintim ca in primul meci „cainii” au pierdut in Portugalia cu scorul de 1-0.

La conferinta de presa de miercuri, tehnicianul dinamovist Mircea Rednic, a afirmat ca echipa sa are la dispozitie cel putin 90 de minute sa marchezu un gol insa fara sa primeasca unul. „Avem cel putin 90 minute de joc la dispozitie ca sa reusim sa marcam cel putin un gol, dar foarte important este sa nu primim gol”, a declarat antrenorul Mircea Rednic.

Dinamo sustine cel mai important meci al sau din era post-decembrista, fiind pentru prima oara prezenta in primavara europeana. „Pornim de la 1-0 pentru Benfica. Jucam acasa si ne dorim foarte mult sa ne calificam. Cu rabdare si cu multa inteligenta, sunt sigur ca vom reusi calificarea”, a punctat Rednic.
Dinamo a intrat de marti in cantonament la Saftica si are o singura problema, mijlocasul Adrian Cristea, care s-a antrenat separat de echipa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.