Au inceput inscrierile pentru Joy Art Festival

Au inceput inscrierile pentru Joy Art Festival

0 195

Federatia Judeteana a Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret Brasov va organiza si anul acesta la Brasov cea de-a patra editie a festivalui pentru tineret „Joy Art Festival”. JOY ART Festival este un eveniment inedit: muzica, teatru scurt, multimedia si bineinteles tineri creatori de arta in actiune pentru noi toti, o oportunitate de a promova tinere talente si creatiilor lor, de a stimula creativitatea artistica a tinerilor, schimbul de experienta intre tinerii artisti, dar mai ales punerea in contact a tinerilor artisti cu producatori.


?


?Noutatile editiei 2007


Tineri artisti care doresc sa participe la festival se pot inscrie deja la concurs. Ajuns la cea de-a IV-a editie, festivalul aduce si sectiuni noi de concurs.


La editia din acest an, la categoria „Multimedia” se vor premia cel mai bun film de scurt metraj, cea mai buna creatie publicitara, iar la proba de fotografie va fi concurs de grafica digitala. Grafica digitala inseamna fotografii modificate prin programe de grafica, pe calculator.


O alta noutate apare la categoria „Muzica”, unde a fost introdusa o noua sectiune: concursul de interpretare instrumentala, genul muzical acceptat fiind clasic sau jazz.


Inscrierile se fac pana pe data de 28 septembrie, urmand ca rezultatele selectiei sa fie anuntate in data de 1 octombrie. Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 30 de ani, iar concursurile se adreseaza celor care nu lucreaza in domeniile respective.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.