Au început înscrierile pentru Cerbul de Aur

Au început înscrierile pentru Cerbul de Aur

0 213

Pentru Marele Trofeu al Festivalului în valoare de 25 de mii de euro, pe scena din Piața Sfatului vor urca cel mult 15 concurenți

Pentru Marele Trofeu al Festivalului în valoare de 25 de mii de euro, pe scena din Piața Sfatului vor urca cel mult 15 concurenți.
Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 11 iulie pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs.

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro.

Pe lângă Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii printre care și un premiul Brașovului, premiul publicului sau premiul Presei Festivalului.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov.

În an aniversar, dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.