Au inceput inscrierile la gradinita!

Au inceput inscrierile la gradinita!

0 618

500 de prichindei de trei ani din Brasov au fost inscrisi la gradinita inca din prima zi. Parintii care au vrut sa stea linistiti s-au grabit sa depuna dosarele si sa valideze inscrierea pe aplicatia online

Dupe unele surse 500 de prichindei de trei ani, din Brasov, au fost inscrisi la gradinita inca din prima zi. Dupa alte surse cifra ar fi mai mare si ar depasi 1.000 de copii. Parintii care au vrut sa stea linistiti s-au grabit sa depuna dosarele si sa valideze inscrierea pe aplicatia online.

La unele unitati de invatamant, parintii s-au asezat la cozi inca de la primele ore ale diminetii. La gradinita Martinica din Racadau, in numai cateva zeci de minute fusesera inscrisi 15 copii.

Sute de parinti din Brasov ai caror micuti vor implini trei ani pana in septembrie au depus dosarele de inscriere inca din prima zi. Jumatate din cereri au fost validate pe loc in aplicatia ministerului aflata anul trecut in test la Brasov.gradi1

Parintii spun ca aleg cu mare grija institutia in care micutii lor vor urma gradinita.

Conform calendarului inscrierea in gradinite se desfasoara pana pe 1 august.

In gradinite vor avea prioritate copiii care au implinit varsta potrivita pentru fiecare grupa, micutii care au domiciliul in apropierea inistutiei si cei care au frati si surori deja inscrisi in gradinita repectiva.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.