Atributiile Elenei Udrea in turism

Atributiile Elenei Udrea in turism

0 78

Mai nou, in atributiile ministerului condus de motata gainusa Elena intra si prevenirea si combaterea terorismului, ca doar baietii astia cu bombe calatoresc, nu gluma. Aceste doua atributii sunt numite ca principale si se desfasoara prin activitati specifice.
O hotarare a guvernului Boc o face pe Elena Udrea, ministresa cu reliefuri turistice – oare cum o fi atmosfera in Pestera Muierii? – un soi de Mata Hari a Romaniei, oferindu-i atributii de prim rang in ce priveste secretele si tainele tarii, asa-numitele informatii clasificate. Este un serviciu special, subordonat direct noii amazoane.
Fiind vorba si de combaterea terorismului, toate acestea ii confera tipei dreptul de a accesa date cu grad maxim de securitate.
Ei, asta da, afacere! Fosta Secu e un pusor pe langa viitoarele zbenguieli ale madamei, care va inchide multe guri incomode barcagiului.
Ce legatura o fi intre turism si siguranta statului este greu de spus, ca doar pentru ultima avem destule structuri specializate. Dar si paianjenul isi tzese fir cu fir panza!
Si uite cum s-a ivit ocazia sa o rog pe dama sa ma infieze, ca sa fiu mai aproape de sanul matern din toate punctele de vedere.
Iata si ce prevede Hotararea Guvernamentala, publicata in Monitorul Oficial la mare viteza:
„Asigurarea protectiei informatiilor clasificate, prevenirea si combaterea terorismului – in paranteza: ce terorism mai mare decat barca matelotului, umpluta cu actualul echipaj, poate navali peste Romania? – implementarea prevederilor legislatiei UE si NATO – asta-i cum era la Zarnest: in fata se faceau biciclete si in spate bombe – in domeniile sale de competenta, prin activitati specifice, conform legii.”
Aceste noi atributii sunt subliniate si atestate de Costica Canacheu (normal, PD-L), presedintele comisiei de aparare din Camera Deputatilor, care mai arata ca prevederile se pot referi la instructiuni si indicatii care sa duca la evitarea unor tragedii in zone fierbinti.
De, cate zone fierbinti nu sunt in turismul de care dispune madama ministru!
Udrea capata astfel dreptul de a cere informatii tuturor autoritatilor, centrale sau locale, precum si orcarei societati comerciale vrea, la solicitari existand obligativitatea de a raspunde.
Si uite ca tipa s-a aranjat ca nimeni altcineva in tara. Ce absolutism mai crunt doriti? Doar stim ca a mai existat o asemenea Elena prin Romania, dar stim si cum a sfarsit!
Ca o curiozitate, iata cum sunt asezate anumite birouri in Palatul Victoria:
– etajul 3, cu panorama splendida asupra Capitalei – Elena Udrea, vecina de etaj cu Victor Ponta. Oare ce o zice Daciana, fosta Sarbu, de intamplare?
– etajul 2, sub birourile noului agent 007, biroul Danielei Andreescu, amica si urechea de elefant a Elenei Udrea, si secretar general al Guvernului.
– etajul 1, biroul sarmanului Boc, paiata de moment.
La mai mare, scumpa Romanie!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.