Atriburi directe pentru parcările de reședință

Atriburi directe pentru parcările de reședință

0 85

Având în vedere că în această perioadă, din cauza măsurilor de combatere a răspândirii Coronavirusului, nu se organizează proceduri pentru atribuirea locurilor de parcare de reședință din municipiul Brașov, în zonele în care există locuri de parcare libere și  numărul solicitărilor este mai mic decât cel al locurilor libere atribuirea se va face în mod direct, conform regulamentului, celui care depune primul cerere.

În zonele în care există locuri de parcare libere, dar și o cerere foarte mare, acestea vor fi atribuite în cadrul unor proceduri de licitație.

Cetățenii pot depune dosarul online, la contact@brasovcity.ro, sau, în situația în care nu au posibilitatea de a le transmite pe e-mail, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, cu precizarea că accesul în clădire este condiționat de existența unui certificat verde sau a unui test COVID negativ.

Documentele necesare sunt (în funcție de caz):

Cerere tip atribuire loc de parcare, descărcabilă de aici: https://extranet.brasovcity.ro/troubleshooter/GetFile.aspx?t=documente&l=Tipizate&i=Domeniul%20public&f=Cerere%20pt.%20obtinere%20loc%20parcare.pdf

Documente privind domiciliul / rezidenţa, respectiv: copie B.I./C.I. sau act de proprietate, contract de închiriere în imobilul aparţinând Asociaţiei de proprietari/locatari sau act de donaţie sau moştenire

Copie certificat înmatriculare a autovehiculului deţinut în proprietate sau folosinţă

Documente privind dreptul de folosinţă (utilizare) a autovehiculului: contract leasing, act de donaţie, act de moştenire, contract de comodat în formă autentică cu excepţia rudelor de gradul I

Certificat de încadrare într-o grupă de handicap (dacă e cazul)

Dovada că este veteran de război, membru A.F.D.P.R. sau beneficiar al prevederilor Legii nr.189/2000 sau orice alte documente care dovedesc încadrarea în prevederile unor alte acte normative şi Hotărâri ale Consiliului Local Braşov (dacă este cazul)

Cuponul de pensie (soţ+soţie) pentru acordarea reducerii în cazul pensionarilor

Declaraţie pe propria răspundere că nu deţineți garaj amplasat pe domeniul public

Regulamentul de atribuire și folosire a locurilor de parcare în parcările de reședință poate fi consultat aici:https://www.brasovcity.ro/…/Regulament%20de%20atribuire….

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.