Atleta Melinte accepta marirea

Atleta Melinte accepta marirea

0 179

Fosta atleta Doina Melinte a declarat ca va accepta functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului
Cu aceasta ocazie prezint scuze cititorilor ca, intr-un material aparut ieri in cotidianul nostru atingand aceasta tema, am gresit si am facut-o pe Doina Melinte canotoare, probabil pentru ca tocmai vazusem un film cu actiunea pe Dunare. Dar aceasta nu-mi schimba parerea, in acest sens fosta atleta de frunte, multicampioana, dezamagindu-ma, eu asteptandu-ma la un refuz de onoare in spiritul fair-play care caracterizeaza de obicei marii campioni. Alatur spiritul de cinste si dreptate acestei intamplari si propuneri si numiri cu gandul la mocirla guvernamentala si, mai ales, cea in care se balaceste ministresa Udrea.
„Da, voi accepta, de ce nu! Vin din lumea sportului si consider ca pot transmite experienþa acumulata mai departe”, a declarat Melinte, si in aceasta privinta trebuie sa-i dau dreptate, cu conditia sa-si poata face treaba fara alte interventii si sugestii.
Fosta campioana a cochetat cu Parlamentul, din partea FSN, intre anii 1990 -1992. Dupa scindarea FSN a ramas membru al Partidului Democrat.
Doina Melinte a candidat din partea PDL si la alegerile parlamentare din 2008 pentru Camera Deputatilor, in colegiul uninominal 10 din Bacau, ceea ce explica acceptul pentru functie.
Ea a fost demisa de la conducerea Directiei Judetene pentru Sport Bacau in luna aprilie, odata cu alti sefi de servicii deconcentrate, in baza OUG 37/2009 privind serviciile deconcentrate. Ceva ciudat, avand in vedere culoarea ei politica.

Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, a declarat duminica, la un post de televiziune, ca ii va propune fostei campioane sa preia postul de secretar de stat ramas vacant dupa demisia lui Octavian Belu si ca va avea o discuþie luni (ieri, n.a.) cu ea pe aceasta tema.
Placinta a spus ca are deja acordul premierului Emil Boc si al PDL in acest sens. Dar ceilalti din coalitie nu trebuie sa zica si ei ceva, sau asta nu mai conteaza acuma, inainte de potop?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.