Atenție : vine gerul!

Atenție : vine gerul!

0 71

ANM avertizează că după nisorile și viscolul din ultimele zile, va veni gerul. După zilele în care România viscol și ninsori, meteorologii avertizează că în perioada următoare se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi din această iarnă
Va fi vreme geroasă, în special noaptea și dimineața, atunci când minimele vor atinge valori de minus 20 grade Celsius, în depresiunile din estul și sud estul Transilvaniei și până la minus 10-15 grade la scara întregii țări. ANM a precizat că aceste temperaturi scăzute se vor înregistra începând de duminică noaptea.
Pe parcursul zilei însă, maximele prognozate vor avea valori pozitive, chiar dacă miercuri sunt așteptate temperaturi maxime de 0 grade Celsius, vinerea și sâmbăta viitoare maximele prognozate sunt de 6 grade Celsius.
Meteorologii atrag atenția că zilele următoare nu vor fi doar geroase, dar și că în multe zone din țară vântul va sufla cu putere, cu intensificări de până la 80 km/ h în zona de litoral și cu viteze mai mari în zonele montane, la altitudini de peste 1.800 de metri. Pe litoral sunt așteptate chiar și ninsori în perioada următoare.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.