Joi începe Campionatul European de handbal masculin, ajuns la a 14-a ediție

Joi începe Campionatul European de handbal masculin, ajuns la a 14-a ediție

0 122

Campionatul European de handbal masculin 2020 se va desfășura în perioada 9-26 ianuarie, în premieră în trei țări, Austria, Norvegia și Suedia. De asemenea, în premieră, la turneul final participă 24 de echipe naționale. Startul este programat joi, de la ora 19:15, cu partidele Belarus – Serbia (Graz) și Germania – Olanda (Trondheim). Din păcate, România, care a ratat calificarea, tricolorii nemaifiind prezenți la un Campionat European de 24 de ani!

Grupele competiției : Grupa A (Graz): Croația, Belarus, Muntenegru, Serbia Grupa B (Viena): Cehia, Macedonia de Nord, Austria, Ucraina, Grupa C (Trondheim): Spania, Germania, Letonia, Olanda, Grupa D (Trondheim): Franța, Norvegia, Portugalia, Bosnia, Grupa E (Malmo): Danemarca, Ungaria, Islanda, Rusia, Grupa F (Goteborg): Suedia, Slovenia, Elveția, Polonia; Primele două echipe din fiecare grupă se califică pentru Main Round.

Conform specialiștilor, Franța, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia și Spania sunt socotite favorite la câștigarea titlului european în acest an.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.