Atentie, racire brusca a vremii

Atentie, racire brusca a vremii

0 157

Chiar daca sfarsitul de saptamana a fost din plin incalzit de soare, asa cum se intampla in luna lui cuptor, de azi vremea se raceste brusc si semnificativ.
Insa odata cu un front atmosferic rece, care va traversa tara noastra in zilele urmatoare, schimbarea de temperatura va fi destul de drastica, mai ales la nivel de perceptie. Se aºteapta maxime si cu 10 grade mai mici.
Daca ploile si-au facut, ieri, aparitia mai ales in vestul, centrul si nordul tarii, dar si pe aici sporadic, astazi vor cuprinde si sudul si sud-estul.
Astazi, ploile se muta in sud-estul tarii, unde se mai racoreste cu 8-10 grade fata de sambata si duminica. In restul tarii, norii insa se imprastie, iar vremea redevine frumoasa, fara ca temperaturile sa mai creasca prea mult.
Maximele anuntate se vor incadra intre 20 si 28 de grade.
Bucurestenii se bucura si ei de o vreme racoroasa, dar cu o diferenta de temperatura drastica, de 10 grade de la o zi la alta, maxima oprindu-se la cel mult 24 de grade, usor sub regimul termic normal pentru aceasta data.

Spre mijlocul saptamanii ne vom bucura asadar de un regim termic moderat, dar nu scapam de ploi, mai ales in jumatatea de est a tarii.
Toate acestea ar trebui sa le luam ca ceva normal, doar vine toamna, nu?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.