Atentie la “surpriza !!!”

Atentie la “surpriza !!!”

0 74


Prin cutiile postale ale locatarilor din blocuri au aparut niste fluturasi cu fond rosu – culoarea rosie baga sangele in viteza si mintea in delir – pe baza carora poti castiga obiecte si un premiu in valoare de 150 lei.


Daca razi casetele din stanga-sus si gasesti trei casute cu imagini identice cu unul din produsele alaturate (ceas dama, ceas barbatesc, filtru cafea sau aparat foto) si suni la 0903.900.900, cost apel 1,5 euro/minut + TVA, intri automat in posesia respectivului produs sau a unuia similar cu acesta. In plus ti se garanteaza si premiul de 150 lei. Mai urmeaza si niste bla-bla, mic si micut scris, cu indicatii dela care telefoane poti suna si de la care nu, in caz ca ai gasit in casute cele trei obiecte identice.


Toate astea sunt frumoase , atragatoare si incitante. Si sunt sigur ca fiecare a gasit cele trei casute identice si poate multi au si sunat. Eu nu am facut-o pentru ca…


Pe fluturas, cum am aratat mai sus, sunt prezentate patru obiecte. In caseta de razuit se afla noua casute, deci este imposibil ca unul dintre cele patru obiecte sa nu apara de trei ori.


Si a inceput sa-mi palpaie o lampa, care, dupa scurt timp s-a aprins. Drept care m-am intrebat daca firma PRIME SHARE INTERNATIONAL SRL? – 340/6988/2006, CUI: RO18620110? nu cumva vrea sa dea in regim de urgenta faliment, caci daca fiecare fluturas este castigator si mai iei pe deasupra si 150 lei, in doi timpi si trei miscari este terminata.


Sau este vreo smecherie cu marfa veche si depasita, de care vrea sa scape si, impreuna cu cateva firme de telefonie, s-a aranjat vreun blat.


M-as bucura ca banuielile mele sa nu-mi fie confirmate, dar, in cazul acesta, m-as mira cat turnul Eiffel.


?


Dan Bota ?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.